Full fart – Penzance til Porthleven

Dagens etappe startet veldig lett. Den gikk på en helt flat gangvei langsmed stranden i 6 km før jeg kom til det neste lille tettstedet langs kysten. Ved dette tettstedet ligger det en øy som er sånn som man drømmer om å bo på. Det ligger et gammelt slott på øya og veien ut dit kan bare brukes ved lavvann. Det var nesten høyvann da jeg passerte, så jeg gikk forbi. Det er ganske stor forskjell mellom høyvann og lavvann her, opptil flere meter. Det kan bli en utfordring for meg på den siste dagen for da vil jeg helst passere et område ved lavvann for en time senere skulle ta en ferge som bare går når vannet er høyt nok.

St Michael’s Mount. En øy med et slott, som bare er tilgjengelig ved lavvann.

Været var nydelig og stien var god så jeg holdt god fart. Jeg tok en lengre pause med noen forfriskninger på en nydelig stand etter 2/3 av dagens etappe.

En nydelig stand å ta lunsjpause ved.

Den siste biten var også grei, men det var litt mer opp og ned. På stien møtte jeg en fyr som hadde vært på tur ganske lenge og som hadde tenkt å gå på tur i fire år til. Da er man glad i på tur.

Målet for dagen var en liten landsby som heter Porthleven og jeg skulle bo på et gammelt vertshus rett ved havnen.

Det var (nesten) lavvann i havnen da jeg kom til Porthleven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.