Hvor mange skritt kan man gå på en hviledag? – Penzance

Enkelte ting er vanskelige å kombinere, som for eksempel det å ha en hviledag og det å være turist. Selv det å ha noen ærend er med på å forkludre konseptet hviledag. Ikke er jeg egentlig så glad i hviledager heller, jeg ser mer på dem som er nødvendig onde.

Tilgang til begge bassengene er sikret, et varmt og et ikke så varmt. Deilig var det.

Da jeg ankom Penzance hadde jeg en rekke ærend som måte utføres. Det første var å få vasket de klærne som jeg hadde fått full av gjørme. Det fikk jeg gjort unna samme kveld som jeg kom. Innom en dagligvarebutikk klarte jeg også å komme meg, men det ble noen tusen skritt ekstra. Dagen etter var det mer shopping på programmet. Jeg trengte noen nye vanntette pakkposer og impregnering til regnjakke og sekk. Jeg var flink pike og satt meg ned på en cafe i sentrum og slappet av med kaffe og bok en stund før jeg begynte logistikken med å finne et egnet sted å utføre impregneringsjobben. En park gjorde susen og jeg kunne kose meg på en benk i solen mens alt tørket. Deretter var det en liten tur til innom sentrum før jeg dro og badet i den lokale turistattraksjonen jubilee pool, som er et utendørs basseng med sjøvann. Hovedbassenget holdt 17 grader mens det var 32 i det oppvarmede. Alt i alt meget behagelig. Så selv om det ble langt mer enn 10000 skritt og mange turer opp trappene til loftsrommet jeg bodde på, så var føttene og beina ganske fornøyde med hviledagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.