Stille og varmt

Jeg padlet i retning Krokfors sluser. Da jeg padlet same strekket i fjor hadde jeg motvind og regn, og jeg kjempet meg sørover langs land. Denne dagen var det så godt som vindstille og solen stekte. Jeg padlet midt i fjorden.

Det er tidlig i sesongen, så slusene har litt begrenset åpningstid. Det hopet seg derfor opp med litt båter som skulle opp til Östra Silen. Det ble nesten litt trangt om plassen med 3 kanoer med tyskere og to med nederlendere, men det gikk helt greit.


Oppe på Östra Silen padlet jeg først til et nes som så lovende ut. Det lå en motorbåt der, men jeg gikk like vel i land. Det var et fint sted å campe, men så kom det en motorbåt til som kjente de i den første og skravla gikk så til de grader at jeg bestemte meg for å dra videre. Jeg endte opp på en øy hvor jeg var i fjor også, men på helt motsatt side. Jeg fant meg en plass på toppen av en odde. Litt bratt ned til vannet, men det gikk greit – jeg fikk meg mine fire badeturer like vel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.