Vind og planer

Jeg våknet til to lyder jeg egentlig ikke ville høre. Det første var vind og det andre var lyden av bølger. Begge delene kan fint håndteres, men det at jeg hørte bølgene så godt kunne bare bety at det blåste fra nordvest. Planen min for dagen var å padle til enden av Lelång og det er 20 km mot nordvest fra der jeg hadde slått leir. Jeg tittet ut av teltet og så at det gikk hvitt på bølgene, så det blåste nok rundt 8 m/s. I tillegg var jeg slitten og sår etter dagen før, hvor jeg hadde padlet noen km i tilsvarende forhold. Det var ikke vanskelig å bestemme seg for å legge en ny plan.

Jeg padlet inn mot Gustavsfors hvor jeg tok meg en tur innom den lokale landhandelen for å kjøpe is og rabarbra. Fra Gustavsfors ble jeg sluset opp til Vestra Silen og jeg fant meg en leir etter bare noen få km. Det gjorde godt med en rolig dag.

I fjor plukket jeg bær og hadde til dessert sammen med lapper nesten hver dag. I år er jeg litt for tidlig ute, så det er ikke noe bær å finne enda. Jeg var forberedt på det så jeg har med noe syltetøy, men det blir liksom ikke det samme. Så da jeg var innom butikken i Gustavsfors og jeg så de hadde rabarbra så fikk jeg for meg at det måtte jo være godt til lapper. Da det nærmet seg desserttid så lett jeg opp rabarbraen min, tilsatte en liten dæsj sukker og kokte den mør. Det ble helt nydelig som tilbehør til lappene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.