Kosedag

Det var helt vindstille og Svärdlång var som et speil. Planen for dagen var å ta en kort etappe og bare kose meg. Jeg hadde egentlig veldig god tid på morgenen, men teltrutinene går av seg selv så jeg var fort ferdig pakket. Før jeg dro tok jeg meg like vel en liten bærtur. Kvelden før hadde jeg funnet noen busker med bringebær og siden det var første gangen på turen og det slettes ikke er alle steder jeg har funnet blåbær, så plukket jeg med meg noen for å ha til dessert senere på dagen.

Villbringebær klare til å plukkes.

Jeg padlet avgårde på speilblank vann og det gikk egentlig alt for fort. Jeg kom til der jeg hadde sett meg ut en leirplass og slo meg til helt ytterst på et nes. For en gangs skyld var det ikke en fin stand å parkere kayaken på, så jeg dro den like gjerne med meg helt opp til teltet. Jeg ble sittende på campingstolen på en plass helt nede ved vannet og kose meg. Forbi padlet både belgere, tyskere og faktisk overraskende nok noen svensker.

Speilblank morgen på Svärdlång.

Matmessig er jeg over på drytech for middagene. Det er enkelt, men jeg har ikke slitt hardt nok til at det egentlig blir himmelsk godt. Jeg har fortsatt lapper klar, så det stod lapper med varme bringebær på menyen for dessert i dag.

Dro like godt med meg kayaken helt opp til teltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.