Speiderleir

Det blåste fra sørvest, så jeg bestemte meg for å padle nordøstover. Leiren jeg dro fra lå i nord på en øy, så den var skjermet for vinden. Da jeg kom litt utpå kjente jeg at det blåste ganske bra. Det var også bølger som var akkurat store nok til å gi med en surfefølelse i kayaken og det gikk radig i starten. Jeg var på vei inn i det innerste hjørnet av Östra Silen og målet var å finne en fredelig camp litt før jeg kom helt inn. Kriteriene for dagens leir var at det skulle være ganske forblåst og vestvendt. Etter regnet i går ville jeg ha gode tørkemuligheter og det var muligheter for sol på kvelden.

Forblåst leirplass med utsikt.

Jeg endte opp på en større og tilrettelagt leirplass. Jeg regnet med at det ville komme flere dit etter hvert, så jeg fant meg et hjørne hvor jeg håpet å få være litt i fred. Og folk ble det nok av. Riktignok bare én gruppe, men det var en speidergruppe fra Belgia på ca 30 ungdommer og de spredte seg ut over alt. Det virket som bra ungdom og vi snakket litt, så jeg krysser fingrene for at det skulle gå bra.

Jeg fikk tørket alt som trengte det, fikk vasket og tørket noe klær, og jeg fikk funnet en passe porsjon med blåbær. På natten er det ventet at vinden skal snu, så da passer det at jeg nødvendigvis må padle sørover i morgen.

Nystekte lapper med varme blåbær og utsikt denne gangen. Hva mer kan man ønske seg til dessert?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.