Gustavsfors

Jeg fortsatte å padle nordover på Lelång. Det blåste litt, men jeg hadde vinden og litt bølger bakfra, så det gikk lett fremover. Jeg startet tidlig og jeg så knapt noen andre padlere på vannet før jeg kom inn til Gustavsfors. Men det var slått opp camp på nesten hver holme og hvert nes jeg passerte. Det kryr av tyskere her.

Kayaken fortøyd i Gustavsfors

I Gustavsfors skulle jeg innom en butikk og plukke opp noen ferskvarer og en is før jeg skulle sluses opp til neste innsjø som heter Västra Silen. Dalsland kanal er bygget opp av et system av innsjøer som er forbundet med kanaler og sluser. Slusen i Gustavsfors løfter båter nesten tre meter opp.

En gruppe tyskere blir sluset opp. Det er bra trykk i slusen.

I Västra Silen fant jeg meg raskt en leirplass. Det var en del vind og det var meldt regnbyger utover kvelden og hele neste dag så jeg ville ha en god plass å sette teltet. Allerede mens jeg lagde middagen kom de første dråpene, men heldigvis ble det ikke så mye ut av det flyr etter at jeg var ferdig med desserten. Det ble i det hele mindre regn enn en forventet denne kvelden for skuren som kom var kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.