Klar for regn

Jeg pakket sammen tidlig og padlet nordover i retning Krokfors sluser. Det var nok en nydelig og varm dag. Etter hvert fikk jeg en god dytt av vinden i ryggen. Det er utrolig hvor mye enklere det er å padle i medvind en i motvind.

Ved slusene tok jeg igjen et par grønne kajakker og det var noe gjenkjennelig med dem. Det var to karer som hadde startet samtidig med meg. Vi hadde en hyggelig prat i slusene på vei ned. Jeg syntes slusingen ned tok overraskende lang tid. I det første kammeret gikk det supersakte. Forklaringen kom da vi skulle flytte oss over i det neste kammeret, for der var det en gruppe på 10 kanoner med syngende danske speidere. Så da har jeg vært med på at de sluser båter både opp og ned samtidig. Det siste kammeret gikk så fort som jeg forventer.


Jeg fant meg en leirplass på et nes litt nord for slusene. Det var meldt en del regn, så jeg gjorde en litt ekstra grundig jobb med teltoppsettet. Jeg setter opp en tarp sånn at jeg har et uteområde som er skjermet utenfor teltet. Det fungerte veldig bra. Det er koselig å kunne sitte ute og drikke te selv om det regner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.