En kort etappe – Coverack til Porthallow

I dag skulle jeg ikke gå så langt. Været var også meldt litt ustabilt, spesielt på formiddagen, så jeg tok meg god tid på morgenen. Frokosten ble spist senere enn jeg pleier å være ute av døra og bagen ble pakket i siste liten. Jeg bruker et firma for bagasjetransport, ja det er en luksustur dette, og de forventer at alt er klart til 9:30. Og det var ikke lengre etter de kom og hentet bagen.

Jeg satt et par timer og leste bok her og ventet på bedre vær før jeg gikk for dagen.

Jeg satt like vel i en vinterhage og leste bok i et par timer før jeg startet å gå. Været var fuktig, men det regnet ikke sånn egentlig. En dame jeg møtte til frokost hadde snakket med noen som hadde gått den etappen jeg skulle gå i motsatt retning dagen før og hun kunne fortelle meg at den var veldig tøff. Jeg tok det med en klype salt. Jeg har møtt veldig mange her som ikke er vant til noe mer avansert enn å gå i en park og de klager gjerne høyt om hvor ille stien er. Jeg synes stien et veldig bra jeg. Men jeg kan forstå at den er krevende for en som er dårlig trent, men da er det ikke stien det er noe galt med.

En god vei gjennom et sjarmerende landskap

Det var en veldig grei etappe i dag. Innimellom gikk den tilogmed på rolige asfaltveier og det var riktig så idyllisk. Jeg gikk bare i et par timer før jeg var fremme ved mitt B&B og jeg var heldig som fikk rommet så mye før ordinær tid for innsjekk. Det pleier å gå ganske bra, jeg har vært tidlig ute mange av stedene før, men tar det ikke for gitt.

Porthallow er et knøttlite sted med noen få hus og en pub. Og hva mer trenger man egentlig når man er på tur. Været ble også ganske bra før jeg gikk for å spise middag.

Den lokale puben i Porthallow.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.