Timing

Fra Skaidi ble det en kort etappe over til Olderfjord bare 25 km unna. Det var riktignok litt stigning, men totalt sett ble det en lett etappe. Jeg stoppet på en rasteplass litt oppe i høyden og koste meg et par timer med en bok i solskinnet.

Nok en gang stigning, viddelandskap og knall blå himmel på turen.

Grunnen til at jeg valgte en så kort etappe er først å fremst at jeg vil unngå en tunnel litt senere. Nordkappplatået ligger ute på ei øy, og for å komme over dit er det en lang undersjøisk tunnel som går 212 meter under havet og har opp til 10 % stigning. Jeg liker veldig lite å slite meg opp lange bakker inne i tunneler, så det blir buss forbi dette strekket. Men så er det helg da, og da går det ikke så mange busser på passende tidspunkt – spesielt ikke på en lørdag, så da tar jeg det litt rolig.

Leir i Olderfjord.

Den rolige timingen hadde også en annen fordel – trodde jeg. Det jeg overnattet var det både kro og butikk, så planen var å spise middag på kroen og handle på morgenen før jeg syklet videre. Så i sekstiden ruslet jeg bort til kroen for å spise, men den viste seg å være koronastengt. Butikken stengte også klokken seks, så da ble det havregrøt til middag. Det er forsåvidt godt, men det holder med et måltid med havregrøt om dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.