Byturer

Jeg våknet til en strålende morgen og hadde en flott sykkeltur over Dønna. Fjelltoppene gjemte seg i skyer og jeg var litt redd for at det skulle regne når jeg skulle over et lite fjellpass, men jeg kunne spart meg for den bekymringen. Jeg har sett mye forskjellige dyr på turen, på Dønna så jeg både hare og hjort. Haren forsvant fort, men hjorten og jeg stod og stirret på hverandre en stund før den sprang avgårde.

Dønna.

Fra Dønna var det nok en fergetur over til Sandnessjøen. Det var litt rart å komme til en «storby» igjen med et utvalg av butikker. Jeg tok en kjapp tur innom en sportsbutikk for å få tak i noen nye hansker ettersom jeg hadde lagt igjen de gamle ved en bekk noen dager tidligere.

Så var det å sykle videre mot Nesna og en campinghytte jeg hadde booket der. Det virker som om det er litt typisk her at veien først skal gå på den ene siden av en fjellkjede og så skal dem krysser over til den andre siden. Det var akkurat sånn på Dønna og det var sånn her også. Det ble en siste lille fergetur inn til Nesna fra Levang. I Nesna hadde de spisesteder med skikkelig mat og ikke bare den pizza/kebab varianten som jeg ellers skyr som pesten, så jeg fikk en meget god middag på kvelden.

Jeg syklet ca 54 km og har til nå tilbakelagt 454 km totalt. I Nesna tar jeg en hviledag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.