Ny padletur i Dalsland

Så var det sommer og på tide med en ny padletur i Dalsland. Jeg hadde lagt planene i god tid og det begynner jo å bli litt rutine. Så lørdag formiddag satt meg meg på sykkelen og tråkket avgårde. Men HÆ !?!  Var det ikke padletur jeg skulle på? Og alle vet jo at jeg ikke liker å sykle. Men etter at jeg kvittet meg bilen for et par år siden, så må jeg tenke litt anderledes når det gjelder transport. Og som alle vet så går det jo aldri et tog, i alle fall ikke i Norge på sommeren. Så da ble det sykkel.

Det var meldt opptil 27 grader den dagen jeg skulle avgårde, etter en lang kald og vårt sommer så langt. Jeg var ikke aklimatisert til en sånn varme, så jeg bestemte meg for å dra ganske tidlig. Alt var pakket og klart kvelden før og det eneste som gjenstod var å ta en dusj og legge meg. Men så ville skjebnen det anderledes. Jeg fikk en melding fra en nabo i blokka som hadde akutt behov for hundepass og gitt situasjonen sa jeg selvfølgelig ja. Så da kom det en søt liten krabat på besøk. Han er veldig glad i flokken sin, og jeg er ikke en del av den flokken, så han slo seg ikke til ro og jeg måtte være på og tilgjengelig hele tiden. Matmor kom heldigvis hjem i ett tiden på natta, så da ble det litt etterlengtet søvn.

Avreisen ble altså noen timer senere en planlagt. Jeg tråkket avgårde med ekvipasjen min og skulle ta t-banen ut av byen. På stasjonen hadde jeg det første uhellet og jeg måtte frem med verktøy. Etter enda mer forsinkelse kom jeg ut av byen og fikk tråkket avgårde i varmen. For det var skikkelig varmt. Svetten silte og jeg ble ganske dehydrert. Ved hurrahølet i Askim (ja det heter det) måtte jeg ta en lang pause i skyggen for å drikke og sove litt.

Omsider kom jeg frem til målet for dagen. Lekum kraftstasjon. Dette var en passe tilbaketrukket plass like ved veien og rett ved en elv. Det høres perfekt ut, men vannet i elva renner gjennom jordbruksområder, så det var brunt av jord. Det frister overhode ikke å bade, og det hadde jeg trengt. Men jeg fikk spist og fylt opp væskelageret igjen, så alt i alt så funket det. Sykkelen og hengeren fungerte også fint, selv om et par eiker har røket…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.