Siste sykkeldag… På en stund

Det hadde skyet over i løpet av natten og det var meldt regn utpå formiddagen. Siden jeg ikke skulle sykle så langt håpet jeg at jeg skulle klare å komme frem til neste leirplass før regnet kom. Jeg var passe tidlig oppe og etter en kjapp frokost pakket jeg sammen og syklet i retning av Jaren fergeleie. Jeg måtte nemlig ta en ferge over sjøen Stora Le og den går bare sånn innimellom. Jeg siktet meg inn på avgangen kl 09:10. Siden fergen bare går sporadisk må man ringe etter den minst ti minutter før avgang og jeg var storfornøyd med å være på kaia til kl 08:55. Men da jeg skulle ta frem telefonen ante jeg urå. Den var ikke der den skulle og jeg innså at jeg måtte ha lagt den igjen i utekjøkkenet  på campingplassen i Nössemark. Det var krise. Å miste ferga var det minste problemet mitt, så jeg hektet av tilhengeren og syklet tilbake så fort jeg kunne, det var heldigvis bare tre kilometer tilbake. Joda, mobilen lå akkurat der jeg trodde. Jeg hadde sist brukt den til å ta dette bildet.

Neste mulighet for ferge var kl 10:10 og det rakk jeg med god margin. Ferga er en kabelferge som trekker seg over ved hjelp av to kabler som er trukket over sjøen. Det er ingen mulighet for at den kan kjøre feil. Overfarten tok bare ti minutter og det var bare to biler to to andre syklister ombord.

På den andre siden tråkket jeg avgårde med solbrillene på for å nok en gang teste hvorvidt det er kausalitet eller korrelasjon mellom bruk av solbriller og fint vær. Denne dagen holdt teorien om kausalitet og jeg kom frem til campingen uten en dråpe regn. Jeg fikk satt opp teltet med en fin tarp utenfor sånn i tilfelle det skulle begynne å regne og så gikk jeg for å ta et bad. Jeg badet selvfølgelig uten solbriller og da kom regnet…

Så etter tre dager og 165 km på sykkel med henger, så må jeg si det har vært veldig tungt. Det har like vel går overraskende bra. De to første dagene var nok varmen og dehydrering det største problemet, og først på dag tre begynte jeg å kjenne på at jeg var tung i beina. Nå blir det ti dager i kajakk, så beina skal få litt pause før jeg sykler hjem igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.