Varmt, varmt, varmt…

Jeg kom meg raskt i gang på morgenen. Det var meldt nok en varm dag og jeg klarte å komme meg avgårde ganske tidlig. Første stopp var etter 15 km på en Cicle K stasjon i Rakkestad. Jeg tok en god pause og unnet meg litt junk food før det bar videre.

Jeg hadde pause med ca 10 til 15 kilometers mellomrom. Jeg drakk og jeg drakk og svetten silte. Lunsjen tok jeg ved et lite vann. Etter ca 5 mill kom jeg til en cafe i Aremark. Her spiste jeg en bedre middag  og de hadde en overraskende god fiskesuppe.

De siste 17 kilometrene var ganske tunge, men jeg er flink til å sette delmål og sette avstandene i perspektiv. 17 km er jo bare en drøy 10 km er det ikke? Og det er jo bare å sykle frem og tilbake og frem igjen til IKEA og det klarer jeg jo lett. Jeg sammenlignet også farten min med det gutta løper 5000 m på i OL, og jeg er ikke i tvil om at jeg hadde blitt slått ned i støvlene.

Vel fremme på Nössemark camping i Sverige fikk jeg slår opp teltet i vannkanten og jeg fikk et veldig etterlengtet bad. Det er fryktelig tungt å sykle, men det gir litt mestringsfølelse også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.