Tromsø

Jeg våknet opp på Senja til regn og kraftig vind. Det var ingen overraskelse, men det fristet like vel ikke til å komme seg opp og ut. Sånne dager går jeg på autopilot. Jeg har en jobb å gjøre og det starter som regel med å slippe luften ut av liggeunderlaget. Det blir alltid mindre fristende å bli liggende i posen når jeg gjør det sånn.

Jeg skulle ha en ferge over til Kvaløya, og den fergen gikk sjelden. Jeg bestemte meg for å dra til fergeleiet og vente der fremfor å henge ved teltplassen. Jeg tråkket på i ca 3 mil. Jeg måtte over en haug, men ellers var det flatt og fint. Tunnelene ga et godt avbrekk fra regnet, men jeg ble like vel gjennomvåt. Jeg kom til ferga 2 timer før avgang og jeg fant et toalett for å skifte. Til min store glede var det også en dusj der.

På Kvaløya var det i gang igjen. Flatt terreng de første 25 kilometerne. Det var heldigvis stort sett opphold nå, men innimellom var det plagsomt med motvind. Dagens naturopplevelse var en ørn som fløy like foran meg en stund.

Etter 25 km gikk det oppover og det skulle det gjøre en stund. Jeg hoppet av sykkelen og begynte å trille. Kort tid etter stoppet det en fyr med en varebil og spør om jeg vil ha skyss opp. Det var sjeldent god timing for jeg var både sliten og lei. Det ble en hyggelig tur og han kjørte meg like godt til campingplassen i Tromsø der jeg hadde reservert en hytte for to netter. Alt det våte ble hengt til tørk på mitt private lille bad og pizza ble bestilt og lever på døra. Tromsø er slettes ikke så ille.

Pizza – dagens høydepunkt og det eneste jeg tok bilde av på denne våte og forblåste dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.