Kabelvåg

Etter en hviledag i høljregn på Ramberg camping kom godværet nok en gang frem og jeg fortsatte ferden nordover. Jeg hadde to tunneler foran meg. Den første unngikk jeg ved å ta en sykkelferge. Det er en gammel fiskebåt som eies av en stiftelse og som driftes av pensjonerte fiskere, som kjører syklister i ferge mellom Nusfjord og Ballstad. I dag var jeg eneste passasjeren og jeg fikk en god innføring av kapteinen i alt vi så rundt oss.

Sykkelen tjoret fast på dekk på fiskebåten/sykkelferga Ballstad gutt

Fra Ballstad syklet jeg til Leknes og fra Leknes tok jeg en alternativ vei fra hovedveien. Det var utrolig godt å sykle på en vei med lite trafikk og så nydelig natur. Hovedveien i Lofoten, E10, er veldig trafikkert og kanskje spesielt ille i år. Lunsj hadde jeg kjøpt med fra et bakeri i Leknes og den ble inntatt ved en kritthvit strand.

Lunsj på stranda

Etter noen mil til måtte jeg like vel ut på E10. Like før Kabelvåg var det nok en lang tunnel som jeg hadde lite lyst til å sykle gjennom. Det gikk en gammelvei uten om denne også, men her var ikke standarden like bra som jeg har opplevd tidligere. Det var en fin tursti å gå på, men det var litt mye løs grus og pukk til å sykle. Den gikk på en god del høydemeter også.

Fin utsikt, men jeg skulle valgt tunnelen

Jeg endte på en fin campingplass i Kabelvåg. Sliten etter 96 km på en dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.