Sure bein

Beina mine er ikke glad i meg nå. De første 30 kilometerne til dagens første og eneste ferge var en seigpining. Det var ganske bratt i starten og jeg skulle via to stigninger opp til ca 150 meter på de første 10 kilometerne og jeg startet ved havnivå. Jeg hadde ikke sjans til å sykle opp alle de bratte bakkene. Jeg hadde heller ikke sjans til å sykle opp de bakkene jeg normalt burde syklet opp helt greit. Bare de bakkene som nesten ikke var bakke gikk det an å sykle opp. Beina var blytunge, støle og sure så jeg måtte stadig hoppe av og trille. Jeg ble også sur da kjedet nok en gang hoppet av, men det løste seg heldigvis lett. Og så måtte det jo skje at det kom en regnskur, så jeg måtte frem med fullt regntøy. Men jeg kom meg da til ferga fra Lund til Hofles og jeg kom akkurat i passe tid til at jeg fikk hengt det våte tøyet til tørk på sykkelen og fikk handlet meg en brus, en is og litt snop til fergeturen. Solen hadde også tittet frem.

Sykkelen fungerer som tørkestativ mens jeg spiser is og venter på ferga.

Etter fergeturen var det 12 km til nærmeste by: Kolvereid. Det ble jeg sittende i en evighet før jeg klarte å komme meg videre. Det ene kneet hadde også begynt å murre litt. Jeg handlet mat for dagen og plasserte varene løst på sykkelen før jeg tråkket av sted. Det tilsvarer vel omtrent at en bilfører setter kaffekoppen på taket og kjører….

Løs last.

Leirplassen jeg hadde sett meg ut var ikke noe særlig, så da ble det noen kilometer ekstra for å komme til en campingplass i Sildevika. Det gjorde godt med en dusj… men beina protesterte med kramper til middag. Jeg er visst ikke helt vant til denne transportformen.

Totalt ble det 68 km.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.