Surrealistisk landskap

Det var tungt å komme i gang igjen etter hviledagen. Det er liksom først når du tar deg tid til å slappe av at du kjenner hvor sliten du egentlig er. Den første dagsetappen var kort. Den korteste på hele turen, men den var til gjengjeld veldig bratt. Ruten gikk på Laugavegur, som er en populær rute som går fra Landmannalaugur til Thorsmork. Det krydde av folk. Landskapet her er veldig spektakulært med ryholittfjell i mange farger. Det er også mye termisk aktivitet her med damp og varmt vann som kommer til overflaten.

Vakre ryholittfjell

Det spesielle terrenget gjør at de har laget et naturreservat her og det er bare på helt spesielle steder det er lov å slå opp telt. Jeg var egentlig litt skeptisk til det første stedet fordi det ligger så høyt og vindutsatt i terrenget. Men det har bodd folk i telt her før og plassen er full av små borger av stein som man kan slå opp teltet inne i. Vann og do er det også her, det er rene luksusen. Bedre skal det også bli, for det er flere av stedene som til og med har dusj.

Telt med ferdigbygget bort rundt.

Det er ikke mange dagene igjen av turen og ingen av etappene er ekstremt lange. Men det blir litt kupert innimellom.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.