Landmannalaugur

Siste dagen gjennom Sprengisandur var en nydelig dag med sol og lite vind. Landskapet var fortsatt ikke veldig spennende, men i horisonten kunne jeg ane konturene av fjell. Etter et par mil kom jeg til og med inn på asfaltvei et lite stykke.

Spennende terreng i det fjerne

Det ble en lang dag, og kanskje turens lengste dagsetappe. Jeg slo leir i et lavafelt ca 20 km før Landmannalaugur. Det lå rett ved en svært trafikkert grusvei og under en kraftledning, men jeg hadde gått langt nok. Nå hadde jeg for alvor begynt å se de kule fjellene jeg skal gå gjennom på de siste dagene av turen min.

Landmannalaugur, med kiosk og varme kilder å bade i

 

Men etter at jeg i dag har klart å komme meg til Landmannalaugur så er det på tide med en hviledag og jeg må få fylt opp matlageret og batteriene igjen. Jeg fortsetter turen på søndag og jeg ser virkelig frem til å kose meg gjennom terrenget i litt kortere etapper en det jeg har hatt de siste dagene.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.