Sol, vind, ørken og sand

I går var landskapet også ganske fint å gå gjennom. Jeg skulle rundt en stor sjø med en vulkan ved enden. I dag er det ganske kjedelig med endeløse hauger av grus og sand.

Vakker utsikt

En av franskmennene fikk samme rute som meg og vi stoppet og utvekslet noen ord innimellom. Det blåste kraftig hele dagen og det viste seg etter hvert at det skulle bli vanskelig å finne en leirplass. Franskmannen klarte det tilslutt og heldigvis var det plass til to telt der. Jeg fikk til og med litt hjelp med å finne steiner til pluggene. Det er ikke noe særlig feste i sanden her.

Telt godt tjæret fast i vinden

Sand er noe herk. Det kommer inn over alt når det blåser, og det blåser mye. Jeg våknet med sand i ansiktet, sand på soveposen. Teltet veier sikkert en halvkilo mer bare pga sanden. Den er ikke lett å børste bort heller for den klistrer seg fast i alt.

Men det er sol, sanden fikk legger seg i ansiktet fungerer som solkrem. Sanden i håret fungerer som tørrsjampo…. Jeg gleder meg til neste mulighet til en skikkelig dusj…

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.