Vonaskard og Hot Spot Spa

I går passerte jeg Vonaskard – håpets dal. Det var deilig å komme inn i en grønn oase med planter og fugleliv igjen. Rundt meg var det ryholittfjell i forskjellige farger. Det blåste ganske kraftig, så sanden drev i luften, men det var sol.

Vonaskard

I Vonaskard er det en hot spot. Dvs et geotermisk aktivt område. I dette området går det en liten bekk. Jo lengre opp i bekken man kommer jo varmere blir vannet. Der hvor vannet er helt perfekt varmt er det en liten foss og en badekulp. Så da var det bare å strippe og ta et langt bad. Fosen ga en lett massasje av maske og skuldre (det er strengt tatt beina som trengte det mest). Jeg avsluttet med en enkel manikyr. I det jeg var ferdig dukket også noen av franskmennene opp.

Hot Spot Spa. Min favoritt badekulp
Utsikt fra Hot Spot Spa
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.