Endelig litt dekning

Det begynner å bli dårlig med dekning, så det blir nok ikke like mange oppdateringer og i alle fall ikke så mye bilder fremover.

Fra Sallandafjall gikk jeg videre uten å ha snakket med naboen, jeg regnet med at jeg ville treffe vedkommende på den neste naturlige leiren, som var en hytte kalt Botni. Det er utrolig deilig å komme inn i en hytte og kunne fyre på ovnen, tørke alt som var vått etter regnværet de siste to dagene. Etter noen timer kom også naboen min opp dit og vi var to delte hytta.

Botni, en turisthytte som tar 16 personer

Naboen var Elijah(?), en israelsk fyr som jeg også hadde møtt mellom Vesturdalur og Dettifoss. Vi møtes også på neste hytte, Dyngjufell, men så tar vi forskjellige ruter videre sørover. Der er hyggelig at det blir litt sosialt også.

I dag beveger jeg meg opp mot hytta som heter Dyngjufell. Det er ganske varmt, nesten ingen vind og solen skinner. Det er akkurat sånn det skal være å gå gjennom en ørken. Stien har variert mellom å gå gjennom knotete lavafelt og gjennom svarte sanddyner. Alt i alt har det vært greit å gå så langt. Hytta jeg skal til ligger i en dal ved Askja, som er et stort vulkankrater. Det er skikkelig luksus å skulle bo på hytte en natt til. Kanskje jeg får vasket litt klær i dag også.

Ørkenvandring
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.