Hviledag

Det var deilig å ikke måtte stå opp, pakke teltet og gå.  På programmet for dagen stod mer klesvask, hente rasjoner som jeg hadde sendt til postkontoret og dra og bade i noen varme kilder. Dvs, det var et kunstig badeanlegg med overskuddsvann fra varmekraftverket jeg gikk forbi i går. Men det var mer enn varmt nok og det gjorde godt å plaske rundt der i et par timer.

Campingplassen jeg bodde på 

Jeg har også gjort noen mindre reparasjoner på klær og funnet en litt mer solid løsning på alt for stor gjennomtrekk i teltet når det blåser mye. En brødpose festet i ventilen med sikkerhetsnåler er liksom ikke noe jeg stoler på at vil holde, så nå bruker jeg en regnponcho i stedet. Det er litt mer solid og lar seg justere etter behov. Det er ikke akkurat verdens navle jeg befinner meg i og utvalget i det lokale supermarkedet er heller magert, så jeg måtte være litt kreativ.

Daddis pizza. Den lokale pizzasjappa.

Jeg har haiket en del i dag for å komme meg rundt. Det er egentlig veldig trivelig. Tanken var at jeg skulle spare beina mine, men det ble fort over 10000 skritt like vel. Jeg har det ikke helt i meg å sitte stille. Jeg tror like vel at det har vært nyttig med en hviledag.

Sekken kommer til å bli tung de neste dagene. Jeg skal bære rasjoner for 11 dager. Hele turen kan deles i tre deler. Den første delen, som er unnagjort, var oppvarmingen. Nå kommer hovedsettet og den siste delen er en sjarmøretappe. Nå har jeg 11 dager foran meg i høylandet med vind, vær, sand og lava. Jeg skal innom noen få hytter på veien, men det er også steder det der bli vanskelig å finne et egnet sted å sette opp teltet. Innimellom må jeg også bære mye vann. Nei, det skal bli gøy dette her 😊

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.