Over Melrakasletta

Det var tungt å komme i gang. Dagen før hadde vært veldig lang og det var sent før jeg var ferdig med å spise og jeg kom meg i soveposen. Jeg sov ganske dårlig den første natta også fordi det blåste og det var mye rare lyder rundt meg.

Dagens etappe gikk over Melrakasletta. Det er en stor og veldig flatt vidde som i stor grad er dekket av store steiner med mose og lyng på. Det er utrolig tungt å gå utenom de få stiene som går der. Først fulgte jeg noen gamle hjulspor rett sørover, og de hadde jeg egentlig tenkt å følge en god stund lengre enn det ble til. Stien sørover forsvant og da valgte jeg heller å få en sti sørvestover ned til Kopaskær.


Jeg overnattet på en enkel campingplass. Der er ikke så mye som skal til for å kalle noe en campingplass. Man trenger bare en passe skrå gressslette som er så hard at det er vanskelig å sette ned teltpluggene, et nedslitt servicebygg med en dusj, ett toalett og en liten oppvaskkrok og en teltvakt som samlet inn betaling fra de fire gjestene. Det var uansett veldig luksus å få tatt en dusj.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.